Familia femeii face acuzații grave și spune că fata lor ar fi fost ucisă pentru a nu devoala anumite fapte penale săvârșite de bărbat. Aceasta ar fi fost ucisă prin ștrangulare.
"Familia s-a constituit și parte civilă în dosar și ne așteptăm la o readministrare totală a probatoriului fiindcă inculpatul susține că totul a fost mai degrabă o “înscenare.”, spune avocatul Adrian Cuculis.

Citește și: Descoperire macabră! Cadavrul unui bărbat a fost văzut în Crișul Repede. Poliția a deschis o anchetă

Descoperire macabră! Cadavrul unui bărbat a fost văzut în Crișul Repede. Poliția a deschis o anchetă

Oamenii legii au rămas șocați, după ce trupul neînsuflețit al unui om a fost găsit în apele Crișului Repede. Acum se fac investigații pentru a depista circumstanțele în care s-a întâmplat tragedia. 

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în Crișul Repede. 

ISU Bihor  informează că o persoană a sunat la 112 pentru a anunța că a văzut un om în apele Crișului Repede, în zona Cartierului Ioșia din Oradea, în aval de baraj.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pompierii militari au intervenit de urgență la fața locului.

Citește și:  Durere fără margini în familia lui Iosif! Tânărul s-a stins din viață la doar 20 de ani după ce un tractor s-a răsturnat peste el

O persoană a alertat autoritățile

„În jurul orei 06.55, un apelant al numărului unic 112 sesiza faptul că a observat o persoană în apele Crișului Repede, în zona Cartierului Ioșia din Oradea, în aval de baraj.

Citește și: O profesoară de 41 de ani, concediată pentru imaginile nud de pe internet, și-a găsit "slujba de vis"

La fața locului au fost mobilizate două echipaje de căutare-salvare și unul de paramedici din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea și un echipaj de poliție", a transmis lt. col. Camelia Roșca, potrivit  bihoreanul.ro

La fața locului au fost trimise două echipaje de căutare-salvare, unul de paramedici din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea și altul de Poliție.

Unde a fost găsit trupul neînsuflețit

Trupul neînsuflețit a fost descoperit de oamenii legii la aproape 900 de metri distanță de locul în care a fost observat de persoana care a alertat autoritățile. Pompierii militari s-au folosit de bărci pentru a aduce victima la mal.

Paramedicii au declarat decesul bărbatului.  Poliția  a început o anchetă.

Citește și: Trei bărbați din Argeș sunt cercetați pentru tentativă de înșelăciune. Aceștia au încercat să amaneteze mai multe bijuterii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si