Dincă a oferit, în cadrul anchetei, noi indicii care urmează să  fie verificate la locuința acestuia. Echipe complexe verifică fiecare detaliu, inclusiv gropile betonate.

Citeste si: Ce căutau mănușile chirurgicale în curtea ”monstrului din Caracal”? Ipoteză de lucru sau o nouă gafă monumentală a anchetatorilor

”Ce-a făcut ăsta, nu a făcut bine! El e cuscrul meu, fiul-său o ține pe fata mea.

L-am ajutat de trei-patru ori să pună betoane, acum un an și ceva… mi-a dat și două pachete de țigări, mi-a dat și mâncare. Betonul a vrut să-l turnăm în casă, acolo, pe Craiovei (n.r. unde se află  «Casa groazei») … mai la extindere”, a declarat bărbatul, pentru cancan.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Declaraţia BOMBĂ a lui Mircea N. Stoian! "Gheorghe Dincă se sinucide în puşcărie!" Specialistul în comunicarea nonverbală a explicat cum a ajuns la această concluzie! EXCLUSIV!

Dincă nu i-a explicat însă cuscrului său și care ar fi scopul acestor gropi.

Citeste si: VIDEO| Crimele din Caracal: Polițiștii s-au bazat pe interlopii din Olt

Sub protecția anonimatului, o persoană care a lucrat ani buni în cadrul MApN a lansat o pistă halucinantă. Ex-militarul nu exclude varianta ca Gheorghe Dincă să fi abandonat acolo cadavrele fetelor pe care le-a ucis cu sânge rece, mai ales că buncărul se află la aproximativ un kilometru de casa unde ”Hannibal Lecter” din Caracal și-ar fi desăvârșit “operele”: "Foarte aproape de casa criminalului este un buncăr sub pământ. Buncărul ăla are 180 de camere, 70 de holuri și 3 etaje".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si