Close sidebar
Close sidebar

Cutia milei- adaptată noilor timpuri

Cutia milei dintr-o biserică din Cluj-Napoca, destinată strângerii de fonduri din partea credincioșilor cu suflet mare, s-a adaptat timpurilor din prezent. Acum, chiar dacă nu au bani cash la ei, credincioșii pot plăti cu cardul, deoarece cutia are POS contactless.

Maria Stiuca,

Cutia milei- adaptată noilor timpuri

[Sursa foto: Cancan]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au apărut imagini virale pe rețelele de socializare cu noua formă a cutiei milei. La Biserica romano-catolică „Sfântul Mihail” din Cluj, preoții au ales varianta 2022 pentru cutia milei.

Cum arată noua cutie a milei?

Acum, cutiuța cu fonduri din partea credincioșilor este total schimbată. Dacă în trecut credincioșii donau bancnote, în prezent, la Biserica romano-catolică „Sfântul Mihail”, plata se poate face cu cardul, contactless. Astfel, preoții s-au adaptat noilor timpuri și s-au gândit că este o variantă mult mai accesibilă pentru cei care vor să doneze.

Citește și: VIDEO- Un preot din Capitală a fost filmat cum scoate bani cu umerașul din cutia milei

De ce au recurs preoții la această variantă?

Cum noua tehnologie este pretutindeni, iar tot mai mulți oameni renunță să mai folosească bani cash, plata cu cardul este tot mai folosită de persoane. De aceea, cutia milei din Cluj este la îndemână pentru orice credincios care vrea să doneze și nu are bani cash la el.

Mai mult, din cauza unui incident petrecut în vară, când un bărbat a furat cutia milei din Biserica romano-catolică „Sfântul Mihail”, din Cluj, preoții s-au gândit că este un motiv în plus de a lua inițiativă pentru

a nu se mai ajunge la acest lucru.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: A spart cutia milei din aeroport

Val de reacții din partea internauților

După ce imaginile au fost publicate în mediul online, internauții au avut reacții asemănătoare, celor mai mulți părându-se un subiect amuzant: „Și mai auzi pe unii preoți că tehnologia e unealta necuratului”, „Primește și bitcoin?”, „Să înțeleg că e setat și prețul?”

De obicei, banii din cutia milei sunt folosiți pentru îmbunătățirea bisericii și a plății utilităților, sau sunt donați către diferite cazuri sociale.

Citește și: Preot acuzat că a furat din cutia milei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI