Din randurile scrise pe cele trei pagi, se vede clar cum acesta si-a calculat pas cu pas fiecare miscare. Niciun sentiment de remuscare nu l-a cuprins cand a vazut trupurile insangerate ale celor trei care ii fusesera familie si pe care i-a macelarit cu un cutit. 

"Eu am ucis trupuri, nu suflete. Societatea si clasa politica ucid sufletele!”  Criminalul sustine ca Ioana si Stefan au devenit ingeri si stau pe umerii sai, de-a stanga si de-a dreapta, fericiti ca au facut acest pas.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Astazi Stefan, Monica si Ioana au plecat la Dumnezeu. Sa le fie sufletul usor! Doamne ajuta!"

Au plecat inaintea mea, as fi dorit sa plec eu, insa Dumnezeu nu m-a lasat, cutitul a intrat pana la capat, dar nu am murit fizic.”
„Au plecat intr-un loc mai bun decat unde ne aflam noi, pe Pamantul subjugat, si noi sclavi pe el. Am inteles ca suntem fiinte de lumina, dar am ajuns in Babilon, nimeni nu se mai intelege cu nimeni, cuvintele aruncate sunt foarte des grele, chiar si in familie.

Familiile sunt dezbinate, fugiti din tara, tara este saracita maxim, nimic nu mai are valoare, doar banii (scrie „fratii tai” si apoi sterge – n.n.) toti fug dupa bani si apoi vor sanatate. Am vazut aproape 11 ani cum oamenii”. 

Citeste mai mult pe evz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si