Cutremurul s-a produs în data de 9 noiembrie, la ora 3:14, ora României, anunţă Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut magnitudinea 3.7 pe scara Richter şi s-a produs la adâncimea de 4 kilometri, în Banat, judeţul Caraş-Severin.Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de IV grad(e) Mercalli.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Băile Herculane (27km), Caransebeş (32km), Orşova (41km), Oţelu Roşu( 43km) şi Reşiţa (47km).

Cel mai mare cutremur din ultimii ani a avut loc în data de 28 octombrie şi a avut magnitudinea de 5.8 pe scara Richter. Ca o coincidenţă, atât seismul din această noapte cât şi cel de luna trecută s-au produs la aproximativ aceeaşi oră.

Cutremurul din octombrie, produs în zona seismică Vrancea, a durat aproximativ 20 de secunde, iar în Bucureşti, la etajele superioare, s-a simţit foarte puternic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si