Close sidebar
Close sidebar

Cutremur de 5,7 grade la frontiera dintre Iran şi Turcia. Şapte persoane au murit, alte 25 au fost rănite

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 grade s-a produs, duminică, la frontiera dintre Iran şi Turcia. Cel puţin şapte persoane au murit de partea turcă, între care trei copii, iar în Iran s-au înregistrat 25 de răniţi, conform autorităţilor.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Seismul s-a produs la ora locală 09.23, iar epicentrul său a fost localizat în satul Habash-e Olya, din nord-vestul Iranului, la mai puţin de 10 kilometri de frontiera cu Turcia.

Citeste si: Românii trebuie să stea 14 zile în carantină dacă vin din Italia, din zona afectată de coronavirus

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, mesaj emoționant pentru cea mai importantă femeie din viața lui: ”Ai făcut 15 ani, 10 km pe zi pe jos și naveta precum Alexandra!”

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

În Turcia, şapte persoane, între care trei copii, au murit în provincia Van, a anunţat ministrul turc de Interne, Süleyman Soylu.

Alte cinci persoane au fost rănite şi sunt spitalizate, în timp ce altele sunt încă sub dărâmături, a spus Soylu, precizând că "eforturile de căutare continuă".

Citeste si: VIDEO| Românii fug de vacanțele în China

În Iran, 25 de persoane au fost rănite, şapte având nevoie de spitalizare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI