Close sidebar
Close sidebar

Cutremur de 7,3 grade la granita dintre Iran si Irak. Pana acum sunt peste 320 de morti si cel putin 1.650 de raniti

Un cutremur cu o magnitudine de 7,3 grade pe scara richter a avut loc aseara undeva la granita dintre Iran si Irak, informeaza presa internationala. Seismul a fost unul cu impact devastator, peste 200 de persoane fiind ucise si alte 1.650 ranite.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Numarul persoanelor decedate in urma seismului devastator din Iran a crescut la 328. 

Seismul a fost resimtit in mai multe zone din Iran, iar provincia cea mai afectata este Kermanshah. Oficialii spun ca numarul victimelor se poate mari din minunt in minut. Epicentrul cutremurului a fost localizat la Penjwin, in provincia Sulaimaniyah din regiunea autonoma Kurdistan din Irak, in apropierea frointierei cu Iranul. Cutremurul s-a produs la o andancime de numai 32 de kilometri si s-a resimtit pana in Turcia.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Mai multe sate din Iran au ramas fara energie electrica, multe cladiri s-au prabusit, iar autoritatile de la Teheran au decretat stare de urgenta.

Si in capitala irakului, Bagdad, cutremurul a produs panica printre populatie, oamenii iesind pe strazi pentru a se feri din calea dezastrului.

In alte localitati, in moschee, s-au spus rugaciuni la difuzoare.

Echipele de salvare cauta cu disperare supravituitori si spun ca sunt zeci de oameni inca prinsi sub daramaturi.

Pana acum, in Iran, sunt declarati cel putin 200 de morti si peste 1.650 de raniti, in timp ce in Irak sunt 6 persoane decedate si 50 ranite.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI