Primul seism a avut loc la ora 0,55, având o magnitudine de 3,8.

Cel de-al doilea s-a produs la ora 03.43, având o magnitudine 2,6.

Citește și: Actrița Cansu Dere este în viață. Fanii au reacționat imediat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Două cutremure cu magnitudinea peste 5 s-au produs, în 13 şi 14 februarie în județul Gorj

Aproape 1.000 de cutremure au avut loc în Gorj în cele zece zile care au urmat, numărul şi magnitudinea acestora scăzând apoi treptat.

Cutremur în Vrancea

Un nou cutremur a avut loc în Vrancea sâmbătă dimineață. Seismul a avut loc la ora 08:18 și a avut 3,0 grade pe scara Richter.

Citește și: Un alt miracol din Turcia, acolo unde un cal a fost scos viu de sub dărâmături

Un cutremur slab cu magnitudinea 3 grade pe Richter a avut loc sâmbătă, la ora locală 8.18, în zona seismică Vrancea, județul Covasna, potrivit Institutului Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Citește și: Miracolele se țin lanț în Turcia. După 21 de zile de la cutremure, un cal a fost scos în viață de sub dărâmături

Potrivit INCDFP, cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 42km E de Braşov, 67km N de Ploiești, 124km N de Bucureşti, 126km NE de Piteşti, 127km SV de Bacău, 148km V de Brăila, 150km V de Galaţi, 156km E de Sibiu, 189km N de Ruse, 212km SV de Iaşi.

Citește și: Un nou cutremur în România. Unde s-a produs seismul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si