În ziua de 04 Iulie 2022, la ora 07:12 (ora locală a României), s-a produs în zona seismică Vrancea, Vrancea, un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.0, la adâncimea de 113km. 

Citeste si: Anunț de ultimă oră al meteorologilor! Când scăpăm de caniculă

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 78km E de Brasov, 93km NE de Ploiesti, 101km S de Bacau, 114km V de Galati, 116km NV de Braila, 143km N de Bucuresti, 165km NE de Pitesti, 182km SV de Iasi, 192km E de Sibiu, 208km N de Ruse. 

Cutremur devastator în Iran, sâmbătă dimineața. Câți oameni și-au pierdut viața

Un cutremur cu magnitudinea de 6,1 grade pe scara Richter s-a produs sâmbătă dimineața în sudul Iranului, notează Reuters. Seismul a fost urmat de replici puternice. 

Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa sâmbătă în urma unui cutremur cu magnitudinea de 6,1 grade pe scara Richter produs în sudul Iranului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cutremur în România. Seismul a fost resimțit în mai multe orașe

Cutremurul a avut loc într-o zonă situată la 100 de kilometri sud-vest de portul Bandar Abbas, potrivit Institutului Seismologic al Statelor Unite (USGS) şi la o adâncime de 10 km, conform informaţiilor furnizate de Centrul Seismologic European Mediteranean.

Alte două cutremure puternice au urmat după primul

Agenţia de presă statală IRNA a anunţat că au urmat alte două cutremure, cu magnitudinea de 6,3, respectiv 6,1 grade pe scara Richter.

De asemenea, s-au înregistrat mai mult de 12 replici.

Din informaţiile transmise de televiziunea de stat şi de IRNA, seismul a afectat, în principal, provincia de coastă Hormozgan.

Un număr de cel puţin 19 persoane au fost rănite, inclusiv în satul Sayeh Khosh din această provincie, unde cele cinci cadavre au fost recuperate de sub dărâmături. 12 persoane au fost spitalizate.

Citeste si: Un ghețar din Alpii italieni s-a rupt și a ucis șase oameni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si