Cutremurul a avut loc la ora locala 7:58 si a fost semnalata initial o magnitudine de 5.9 care a fost apoi modificata la 6.1. Seismul s-a produs la o adancime de 13 kilometri si cum cutremurul a avut epicentrul pe continent, nu au existat temeri legate de un posibil tsunami.

Toate trenurile si metrourile din Osaka au fost oprite, iar trenul de mare viteza care conecteaza Osaka cu Tokyo a fost oprit, de asemenea.

Curentul a picat in peste 170.000 de locuinte, insa a fost restaurat in scurt timp. Nu au fost semnalate incidente la centralele nucleare din regiune.

Printre cele trei persoane decedate se afla si o fata de noua ani care a murit dupa ce un zid a cazut peste ea la scoala.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Imaginile de la televiziunea de stat NHK arata inundatii cauzate de tevile subterane sparte, pasagerii care sunt nevoiti sa paraseasca trenurile pe jos si elevi care se aduna in afara scolilor pentru a se feri de pericole.

Autoritatile au avertizat ca ar putea urma replici puternice in urmatoarele zile.

Fabricile de automobile Honda, Mitsubishi si Toyota au oprit productia in regiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si