Close sidebar
Close sidebar

Cutremur în județul Vrancea! S-a produs la o adâncime de DOAR 81 de kilometri

Un cutremur cu magnitudinea 3,4 pe scara Richter s-a produs, miercuri seară, în judeţul Vrancea, anunţă Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Seismul a avut loc la o adâncime de 81 de kilometri. Iniţial, INCDFP anunţa că seismul a avut 3,3 grade pe Richter şi că s-a produs la adâncimea de 120 de kilometri, în judeţul Buzău.

Potrivit INCDFP, miercuri la ora 21.45 s-a produs în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, un cutremur cu magnitudinea 3.4 pe scara Richter, la adâncimea de 81 de kilometri.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: România în RUINE! S-a prăbușit acoperișul Băilor Imperiale de la Băile Herculane! Era cea mai valoroasă construcție din stațiune!

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu (38 de kilometri), Covasna (46 de kilometri), Slănic-Moldova (56 de kilometri), Odobeşti (57 de kilometri), Târgu Secuiesc (58 de kilometri).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI