Close sidebar
Close sidebar

Cutremur în România! Este cel mai puternic seism din ultima vreme

Un nou cutremur s-a produs astăzi în România, acesta a avut loc la ora 11:14:40, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la o adâncime de 116 km și a avut o magnitudine de 3,9 pe scara Richter, fiind cel mai puternic de luna aceasta.

Alina Raducu,

Cutremur în România! Este cel mai puternic seism din ultima vreme

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Citeste si: Florin Cîţu, în stare de șoc! Cutremur pe scena politică

Conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 62km E de Brașov, 69km NE de Ploiești, 122km N de București, 123km S de Bacău, 128km V de Braila, 130km V de Galati, 140km NE de Pitesti, 176km E de Sibiu, 187km N de Ruse, 205km SV de Iași.

Acesta este al optulea cutremur produs în România de la începutul acestei luni. Celelalte șapte au avut magnitudini cuprinse între 2,1 și 3,5 pe scara Richter.

Un nou cutremur a avut loc în zona seismică Vrancea

Cutremurul înregistrat în acestă dimineață este considerat unul de intensitate slabă și completează o serie de 6 zile în care pământul României s-a zguduit.

Din 29 octombrie până astăzi au avut loc 19 seisme.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cel mai puternic seism din seria respectivă a avut loc pe 30 octombrie la Vaslui, a fost considerat de intensitate medie, cu o magnitudine de 4,2 pe scara Richter.

Citeste si: Klaus Iohannis l-a chemat pe Alexandru Rafila la Palatul Cotroceni

Anul acesta, cel mai puternic seism s-a produs pe 31 ianuarie în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri.

Acesta a avut o magnitudine de 5,2 pe scara Richter și a fost resimțit și în București.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI