Cutremur în Ialomiţa. Un seism magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs în această dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, la adâncimea de doar 8 kilometri. 

Conform Mediafax, cutremurul s-a înregistrat la ora 6.55 în Muntenia, judeţul Ialomiţa, la adâncimea de 8 kilometri. Oraşele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Pogoanele (17km), Lehliu-Gară (38km), Făurei (41km), Slobozia (42km) şi Urziceni (44km). Ultimele cutremure în judeţul Ialomiţa s-au produs în 7 octombrie şi au avut magnitudinea de 2 grade, respectiv 3 grade pe scara Richter.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Au trecut 40 de ani de la Cutremurul din '77 

Cel mai puternic cutremur de pe teritoriul României a fost cel din 1977. Seismul din 4 martie 1977 a avut magnitudinea de moment 7,4. Pagubele de la acea vreme au fost însemnate şi mulţi oameni şi-au pierdut viaţa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si