Marți, 7 decembrie 2021, în jurul orei 15:40, ora locală a României, s-a produs în Zona Seismică, județul Vrancea un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.7, la adâncimea de 102 kilometri, a informat INCDFP.

Cutremurul a avut loc în apropierea următoarelor oraşe: 90 km E de Brașov, 93 km S de Bacău, 105 km NE de Ploiești, 105 km V de Galați, 108 km NV de Brăila, 153 km N de București, 171 km S de Iași, 178 km NE de Pitești, 203 km E de Sibiu și 214 km SV de Chișinău.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Doi soţi din Oradea ar putea primi titlul de cei mai înfocaţi fani ai Crăciunului. Cum arată locuința lor: „Este casa lui Moș Crăciun!”

Vrancea: serie de cutremure

Luni, 6 decembrie 2021, la ora 09:22 dimineața, un alt seism cu magnitudinea de 3.6 pe Rihter a avut loc în Vrancea. Cel mai important seism din acest an a avut tot o magnitudine de 4,7 pe Richer şi a fost resimţit şi la Bucureşti.

Seismul a avut loc pe 26 mai.

Citeste si: Premierul Nicolae Ciucă anunță schimbări la aplicarea certificatului COVID. "Să se facă în funcție de indicatorii de incidență"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si