Acesta a avut magnitudinea 2,7 şi a avut loc la adâncimea de 108 kilometri.

Citește și: Cutremur puternic în Italia

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Braşov (78 km), Ploieşti (87 km), Bacău (108 km), Galaţi (113 km), Brăila (113 km), Bucureşti (137 km).

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Recent, mai exact pe 3 noiembrie, un cutremur puternic a avut loc în România, în zona seismică Vrancea. Mișcarea tectonică a avut magnitudinea de 5,5 pe scara Richter, astfel că atât în București, cât și în alte orașe, s-a resimțit puternic. 

Cutremurul a fost înregistrat la o adâncime de 140 de kilometri, mai arăta informarea de la INFP.

Cele mai mari cutremure din lume în 2022. Cel mai mare cutremur a avut loc în martie în Japonia și a avut 7,4 grade

Cele mai mari cutremure din lume în 2022. Iată care au fost cele mai mari cutremure care au zguduit lumea de la începutul anului 2022 și până în prezent!

Cele mai mari cutremure din lume în 2022.  Anual,  în întreaga lume se produc aproximativ 1,3 milioane de cutremure.  Potrivit datelor, 8.000 de persoane își pierd viața în urma acestor cutremure. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si