Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 pe scara Richter a avut loc miercuri dimineață în zona seismică Vrancea.
Seismul s-a înregistrat la o adâncime de în apropierea următoarelor oraşe: 46 km vest de Focşani, 64 km est de Sfântu Gheorghe, 67 km nord de Buzău, 77 km est de Braşov, 95 km sud de Bacău şi 98 km nord-est de Ploieşti.

Citește și: Un nou seism a avut loc în Turcia. Ce magnitudine a avut cutremurul

43 de cutremure s-au produs doar în luna martie în România. Acestea au avut magnitudini cuprinse între 2 și 4.2 grade.
Cel mai puternic cutremur din România din acest an a fost cutremurul din Gorj, produs pe 14 februarie, cu o magnitudine de 5,7 grade.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: România s-a zguduit din nou. Un cutremur a avut loc în Vrancea, seara trecută

Un cutremur a avut loc și în Gorj

Un nou cutremur s-a produs sâmbătă, 11 martie, în jurul orei 16:17:05. Seismul a avut loc în zona Olteniei, Gorj, și a avut o magnitudine de 3.6 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 15 kilometri. Cutremurul

s-a resimțit la 16km NV de Târgu Jiu, 67km S de Hunedoara, 73km NE de Drobeta-Turnu Severin, 81km S de Deva, 93km V de Râmnicu Vâlcea.

Citește și:  Două cutremure puternice au lovit Italia. Trenurile au fost suspendate, iar oamenii au ieșit în stradă, îngroziți

Oamenii au trăit clipe de coșmar. 

Un nou seism a avut loc în Turcia. Ce magnitudine a avut cutremurul

Un nou cutremur s-a produs în Turcia, de această dată în centrul țării, în regiunea Adana. Seismul a avut o magnitudine de 4,1 grade.  Seismul s-a produs în  regiunea Adana, în jurul orei 11:00 și a avut o adâncime de cinci kilometri.

După producerea seismului cu  magnitudinea de 4,1 grade, au avut loc alte cinci replici cu magnitudini cuprinse între 2,0 și 3,0 grade pe scara Richter. 

Citește și:  VIDEO Mai multe cutremure în Gorj, la doar câteva ore după cel din Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 7.8 grade a avut loc în Turcia la începutul acestui an, cutremur care a luat viața a peste 55.200 de persoane în Turcia și Siria.

Citește și: Două cutremure puternice au lovit Italia. Trenurile au fost suspendate, iar oamenii au ieșit în stradă, îngroziți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si