Un cutremur s-a produs, în această dimineață, în zona seismică Vrancea.  Acesta a fost resimțit în mai multe zone.

”În ziua de 12 Iulie 2023, la ora 12:12:57 (ora locală a României), s-a produs în zona seismică Vrancea, Vrancea un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.7, la adâncimea de 140.0 km.  Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 43km V de Focsani, 64km N de Buzau, 68km E de Sfantu-Gheorghe, 80km E de Brasov, 97km S de Bacau, 97km NE de Ploiesti, 98km SV de Barlad”, transmite

INFP. 

Citește și: Cutremur în România. Seismul s-a produs în zona Olteniei

Un alt cutremur a avut loc recent, în Oltenia de această dată

Un nou cutremur a avut loc în Gorj, în cursul zilei de 3 iulie, cu o magnitudine de 2 pe Richter. Acesta s-a produs la ora locală 18.44. Conform INCDFP, seismul s-a înregistrat la o adâncime de 11.3 km în apropierea următoarelor orașe: 21km NV de Târgu Jiu, 66km NE de Drobeta-Turnu Severin, 67km S de Hunedoara, 81km S de Deva, 92km E de Reșita.  Un nou cutremur a avut loc în Gorj, în cursul zilei de azi, cu o magnitudine de 2 pe Richter. Acesta s-a produs la ora locală 18.44.  

Citește și: România s-a cutremurat din nou! Seismul a avut magnitudinea de 4,1 și s-a resimțit și în București

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform INCDFP, seismul s-a înregistrat la o adâncime de 11.3 km în apropierea următoarelor orașe: 21km NV de Târgu Jiu, 66km NE de Drobeta-Turnu Severin, 67km S de Hunedoara, 81km S de Deva, 92km E de Reșita. 

Un seism cu magnitudinea de 4,1 s-a simțit și în București

Un nou seism a avut loc în România, în zona Vrancea, pe data de 7 iulie.  A avut o magnitudine de 4,1 grade pe scara Richter și s-a resimțit și în Capitală.

Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului- INCDFP a transmis că: „În ziua de 07.07.2023,   15:23:14 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICĂ VRANCEA, BUZĂU un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4.1, la adâncimea de 140 km”.

Citește și: Cutremur în România. Seismul s-a produs în zona Olteniei

Seismul s-a produs la 55 de kilometri SE de Sfântu-Gheorghe, 58 de kilometri V de Focșani, 64 de kilometri E de Brașov, 64 de kilometri NV de Buzău și 85 de kilometri N de Ploiești. Cutremurul a fost resimțit și în Capitală.  

Citește și: Cutremur de 3,4 grade, duminică dimineață, în România

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si