Close sidebar
Close sidebar

Cutremur în Vrancea, în această dimineață. Zonele unde s-a resimțit seismul

Un cutremur s-a produs, astăzi, 12 iulie 2023, în România, mai exact în județul Vrancea. Seismul s-a resimțit în mai multe orașe.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un cutremur s-a produs, în această dimineață, în zona seismică Vrancea.  Acesta a fost resimțit în mai multe zone.

”În ziua de 12 Iulie 2023, la ora 12:12:57 (ora locală a României), s-a produs în zona seismică Vrancea, Vrancea un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.7, la adâncimea de 140.0 km.  Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 43km V de Focsani, 64km N de Buzau, 68km E de Sfantu-Gheorghe, 80km E de Brasov, 97km S de Bacau, 97km NE de Ploiesti, 98km SV de Barlad”, transmite INFP. 

Citește și: Cutremur în România. Seismul s-a produs în zona Olteniei

Un alt cutremur a avut loc recent, în Oltenia de această dată

Un nou cutremur a avut loc în Gorj, în cursul zilei de 3 iulie, cu o magnitudine de 2 pe Richter. Acesta s-a produs la ora locală 18.44. Conform INCDFP, seismul s-a înregistrat la o adâncime de 11.3 km în apropierea următoarelor orașe: 21km NV de Târgu Jiu, 66km NE de Drobeta-Turnu Severin, 67km S de Hunedoara, 81km S de Deva, 92km E de Reșita.  Un nou cutremur a avut loc în Gorj, în cursul zilei de azi, cu o magnitudine de 2 pe Richter.

Acesta s-a produs la ora locală 18.44.  

Citește și: România s-a cutremurat din nou! Seismul a avut magnitudinea de 4,1 și s-a resimțit și în București

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform INCDFP, seismul s-a înregistrat la o adâncime de 11.3 km în apropierea următoarelor orașe: 21km NV de Târgu Jiu, 66km NE de Drobeta-Turnu Severin, 67km S de Hunedoara, 81km S de Deva, 92km E de Reșita. 

Un seism cu magnitudinea de 4,1 s-a simțit și în București

Un nou seism a avut loc în România, în zona Vrancea, pe data de 7 iulie.  A avut o magnitudine de 4,1 grade pe scara Richter și s-a resimțit și în Capitală.

Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului- INCDFP a transmis că: „În ziua de 07.07.2023,   15:23:14 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICĂ VRANCEA, BUZĂU un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4.1, la adâncimea de 140 km”.

Citește și: Cutremur în România. Seismul s-a produs în zona Olteniei

Seismul s-a produs la 55 de kilometri SE de Sfântu-Gheorghe, 58 de kilometri V de Focșani, 64 de kilometri E de Brașov, 64 de kilometri NV de Buzău și 85 de kilometri N de Ploiești. Cutremurul a fost resimțit și în Capitală.  

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Cutremur de 3,4 grade, duminică dimineață, în România

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI