Un seism cu magnitudinea de 3,4 pe scara Richter a prins in subterna 11 mineri, iar doi dintre ei si-au pierdut viata. Echipele de salvare au reusit sa aduca la suprafata, nevatamati, sapte mineri, dar si trupurile neinsufletite a doua persoane care au decedat.

Inca de duminica sunt cautati alti doi mineri care au ramas prinsi in subteran. "Facem totul pentru a-i gasi cat mai repede posibil", a declarat Daniel Ozon, managerul societatii care exploateaza mina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Unul dintre minerii care au murit a reusit sa ii lase un ultim mesaj sotiei sale. El a scris un mesaj de adio pe o foaie de hartie, dar mesajul nu a fost dat publicitatii.

Cutremurul a avut loc la ora locala 11:00 si s-a produs la o adancime de 900 de metri, el fiind resimtit si la suprafata. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si