Close sidebar
Close sidebar

Cutremur intr-o mina. 11 oameni au fost prinsi in subteran - 2 persoane au murit! Care e bilantul tragic al seismului

Doi mineri si-au pierdut viata, iar alti doi sunt in continuare cautati de catre autoritati dupa ce un cutremur ce a avut loc ieri in mina Zofiowka din Silezia, in sud-estul Poloniei, a facut victime.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un seism cu magnitudinea de 3,4 pe scara Richter a prins in subterna 11 mineri, iar doi dintre ei si-au pierdut viata. Echipele de salvare au reusit sa aduca la suprafata, nevatamati, sapte mineri, dar si trupurile neinsufletite a doua persoane care au decedat.

Inca de duminica sunt cautati alti doi mineri care au ramas prinsi in subteran. "Facem totul pentru a-i gasi cat mai repede posibil", a declarat Daniel Ozon, managerul societatii care exploateaza mina.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Unul dintre minerii care au murit a reusit sa ii lase un ultim mesaj sotiei sale. El a scris un mesaj de adio pe o foaie de hartie, dar mesajul nu a fost dat publicitatii.

Cutremurul a avut loc la ora locala 11:00 si s-a produs la o adancime de 900 de metri, el fiind resimtit si la suprafata. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI