Un cutremur s-a produs marți, în România, într-o zonă neobișnuită. Potrivit INFP, un seism de 2,1 grade s-a produs în Vaslui, la ora 12:15.

Citeste si: Cutremur neobișnuit în România, noaptea trecută

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 70 km SE de Bacau, 96 km N de Galati, 97 km S de Iasi, 115 km N de Braila, 116 km SV de Chisinau, 156 km V de Tiraspol, 180 km NE de Brasov, 201 km NE de Ploiesti, 230 km V de Odessa, 243 km NE de Bucuresti.

Citeste si: Patru persoane au murit, iar zeci de mii de locuinţe au rămas fără curent în urma seismului cu magnitudinea de 7,4 grade care a avut loc joi, în Japonia

Activitate seismică neobișnuită și în zona Vrancei, de la începutul anului

O activitate seismică neobișnuit de intensă a avut loc în regiunea Vrancea de la începutul anului 2022. În primele trei zile ale anului s-au produs tot atâtea cutremure de peste 3 grade, după ce un seism de 4 grade a zguduit Vrancea în ultimele zile din anul trecut.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cutremur înspăimântător lângă Fukushima

Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade s-a produs luni, 3 ianuarie la ora locală 8:36, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, potrivit site-ului Institutului Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Citeste si: VIDEO- Cutremur de 7,3 grade în Japonia, urmat de o alertă de tsunami

Potrivit INFP.ro, cutremurul de la începutul anului s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 75km E de Brasov, 90km NE de Ploiesti, 104km S de Bacau, 117km V de Galati, 118km V de Braila, 141km N de Bucuresti, 161km NE de Pitesti, 184km.

Citeste si: 45 de ani de la cutremurul din 1977. Câte blocuri din București riscă să cadă la un cutremur asemănător


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si