Close sidebar
Close sidebar

Cutremur într-o zonă neobișnuită din România

Un cutremur s-a produs, marți după-amiază, în județul Vaslui, la o adâncime de 11 kilometri.

Diana Puiu,

Cutremur într-o zonă neobișnuită din România

[Sursa foto: România TV]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un cutremur s-a produs marți, în România, într-o zonă neobișnuită. Potrivit INFP, un seism de 2,1 grade s-a produs în Vaslui, la ora 12:15.

Citeste si: Cutremur neobișnuit în România, noaptea trecută

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 70 km SE de Bacau, 96 km N de Galati, 97 km S de Iasi, 115 km N de Braila, 116 km SV de Chisinau, 156 km V de Tiraspol, 180 km NE de Brasov, 201 km NE de Ploiesti, 230 km V de Odessa, 243 km NE de Bucuresti.

Citeste si: Patru persoane au murit, iar zeci de mii de locuinţe au rămas fără curent în urma seismului cu magnitudinea de 7,4 grade care a avut loc joi, în Japonia

Activitate seismică neobișnuită și în zona Vrancei, de la începutul anului

O activitate seismică neobișnuit de intensă a avut loc în regiunea Vrancea de la începutul anului 2022. În primele trei zile ale anului s-au produs tot atâtea cutremure de peste 3 grade, după ce un seism de 4 grade a zguduit Vrancea în ultimele zile din anul trecut.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Cutremur înspăimântător lângă Fukushima

Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade s-a produs luni, 3 ianuarie la ora locală 8:36, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, potrivit site-ului Institutului Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Citeste si: VIDEO- Cutremur de 7,3 grade în Japonia, urmat de o alertă de tsunami

Potrivit INFP.ro, cutremurul de la începutul anului s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 75km E de Brasov, 90km NE de Ploiesti, 104km S de Bacau, 117km V de Galati, 118km V de Braila, 141km N de Bucuresti, 161km NE de Pitesti, 184km.

Citeste si: 45 de ani de la cutremurul din 1977. Câte blocuri din București riscă să cadă la un cutremur asemănător

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI