Un cutremur mediu a avut loc joi dimineața, în Vrancea! Seismul s-a produs la ora 11:25, la o adâncime de 140 de kilometri, din primele informații oferit de INPF.

Seismul din cursul acestei dimineții a fost resimțit în mai multe orașe din țară, el producându-se în apropiere de: 57km SE de Sfantu-Gheorghe, 59km V de Focsani, 60km NV de Buzau, 64km E de Brasov, 80km NE de Ploiesti, după cum informează Institutul Național pentru Fizica Pământului.

Un nou cutremur a avut loc în Vrancea

Românii au avut parte de câteva momente tensionate joi dimineața, atunci când a avut loc un nou cutremur în Vrancea. Seismul a fost confirmat deja de către INFP, iar până la aceste momente nu se cunosc informații cu privire la eventuale pagube sau replici.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În ziua de 29 Februarie 2024, la ora 11:25:46 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.2, la adâncimea de 140.0 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 57km SE de Sfantu-Gheorghe, 59km V de Focsani, 60km NV de Buzau, 64km E de Brasov, 80km NE de Ploiesti”, a

transmis INFP, în urmă cu puțin timp.

Știre în curs de actualizare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si