Close sidebar
Close sidebar

Cutremur mediu în Vrancea! Seismul s-a resimțit în mai multe orașe din România

Un cutremur mediu a avut loc în Vrancea, în urmă cu puțin timp! Seismul s-a resimțit în mai multe orașe din țară!

Maria Zărnescu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un cutremur mediu a avut loc joi dimineața, în Vrancea! Seismul s-a produs la ora 11:25, la o adâncime de 140 de kilometri, din primele informații oferit de INPF.

Seismul din cursul acestei dimineții a fost resimțit în mai multe orașe din țară, el producându-se în apropiere de: 57km SE de Sfantu-Gheorghe, 59km V de Focsani, 60km NV de Buzau, 64km E de Brasov, 80km NE de Ploiesti, după cum informează Institutul Național pentru Fizica Pământului.

Un nou cutremur a avut loc în Vrancea

Românii au avut parte de câteva momente tensionate joi dimineața, atunci când a avut loc un nou cutremur în Vrancea. Seismul a fost confirmat deja de către INFP, iar până la aceste momente nu se cunosc informații cu privire la eventuale pagube sau replici.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„În ziua de 29 Februarie 2024, la ora 11:25:46 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.2, la adâncimea de 140.0 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 57km SE de Sfantu-Gheorghe, 59km V de Focsani, 60km NV de Buzau, 64km E de Brasov, 80km NE de Ploiesti”, a transmis INFP, în urmă cu puțin timp.

Știre în curs de actualizare!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI