Un cutremur neobișnuit a avut loc luni seara, la ora 20,28 în Muntenia, la doar 50 de km de Capitală. Seismul a fost unul de suprafață, la adâncimea de 8,3 km.

Citește și: Cutremur după cutremur în România, în dimineața de Ajun. Cel mai puternic dintre seisme s-a resimțit în mai multe localități

Institutul pentru Fizica Pământului a transmis: în ziua de 25 decembrie 2023, la ora 20:28:55 (ora locală a României), s-a produs în MUNTENIA, IALOMITA un cutremur slab cu magnitudinea ml

2.6, la adâncimea de 8.3 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 47km V de Slobozia, 54km E de Bucuresti, 69km S de Buzau, 76km SE de Ploiesti, 96km NE de Giurgiu, 98km NE de Ruse.

Cutremur chiar lângă București, în Muntenia

Cutremur chiar lângă București, în Muntenia

[Sursa foto: INFP.ro]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

cutremur muntenia craciun

Cutremur în Muntenia, în ziua de Craciun

[Sursa foto: INFP.ro]

Trei cutremure într-o singură zi, înainte de Crăciun

Trei cutremure au avut loc în România, în zona seismică Vrancea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit Institutului de Fizica Pământului. Cel mai puternic seism din dimineața de Ajun s-a resimțit în mai multe localități.

Au fost  trei cutremure  în Vrancea în dimineața zilei de Ajunul Crăciunului, primele două mai slabe, de 2,7 și 2,8 grade, iar al treilea, înregistrat la ora 8,06 dimineața, a avut o intensitate de 4,2 grade.

Citește și:  Cutremur devastator în China: cel puțin 118 persoane au murit și alte 500 sunt rănite. Vremea rea îngreunează căutările

Potrivit  INFP.ro, în ziua de 24 decembrie 2023, la ora 08:06:28 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.2, la adâncimea de 96.8 km.

Seismologii spun că intensitate cutremurului este considerată de grad II, mediu.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 35km V de Focsani, 59km N de Buzau, 76km E de Sfantu-Gheorghe, 87km E de Brasov, 95km SV de Barlad, 98km NE de Ploiesti, 99km S de Bacau.

Citește și: VIDEO- Cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade, luni. Acesta a fost simțit în București, dar și în alte orașe din țară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si