Close sidebar
Close sidebar

Cutremur puternic în Marea Neagră. Anunțul seismologilor

Un cutremur a avut loc, în cursul zilei de astăzi, în Marea Neagră. Seismologii fac un anunț.

Diana Puiu,

Cutremur puternic în Marea Neagră. Anunțul seismologilor

[Sursa foto: huff.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marea Neagră a fost zguduită de un cutremur, în ceastă dimineață, la ora 5.42. 

Seismologii spun că este „un cutremur semnificativ” cu magnitudinea 5, care a avut loc la adâncimea de 10 kilometri. Tot mai multe zone sunt cutremurate în ultima perioadă, iar seismologii verifică situația pentru a vedea dacă există motive de îngrijorare.  

Citește și: Cutremur în România. Unde a avut loc seismul?

Cutremur în România. Unde a avut loc seismul?

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 a avut loc, marți, în zona seismică Vrancea. Seismul s-a produs la adâncimea de 131.5km. 

”În ziua de 20 Iunie 2023 la ora 01:45:01 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.2, la adâncimea de 131.5km. ”, anunţă Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Seismul  a avut loc la 52km nord-vest de Buzau, 60km est de Brasov, 61km sud-est de Sfântu-Gheorghe, 63km nord-est de Ploieşti, 70km vest de Focşani, 91km nord-est de Târgovişte.

Un cutremur de 4,1 grade pe scara Richter a avut loc în Gorj

Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter s-a produs în județul Gorj. Seismul a avut loc, luni dimineață, la ora 08.26, scrie Stiri pe surse.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și:  Cutremur puternic în vestul Franței

”În ziua de 19.06.2023, 08:26:02 (ora României), s-a produs în Oltenia, Gorj un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4.1, la adâncimea de 15 km. Cutremurul s-a produs la 18km NV de Targu Jiu, 68km NE de Drobeta-Turnu Severin, 68km S de Hunedoara, 82km S de Deva, 96km E de Resita, 99km V de Ramnicu Valcea”, informează

INCDFP. 

Citește și: Cutremur de 6,2 grade. Ce au transmis autoritățile din Filipine

Cutremur de 6,2 grade. Ce au transmis autoritățile din Filipine

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade a avut loc în Filipine joi, a declarat Institutul Geologic al SUA (USGS), în timp ce autorităţile locale au avertizat cu privire la replici şi posibile daune, scrie AFP.  Cutremurul s-a produs la o adâncime de 124 de kilometri, în jurul orei locale 10.00 (02.00 GMT), în largul coastei orașului Calatagan, în provincia Batangas, lângă capitala Manila.  

Citește și: Cutremur în Arad. Explicația specialiștilor

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Șeful poliției din Calatagan, Emil Mendoza, a spus că a fugit afară cu angajații din secție.

Nu au fost raportate imediat victime sau pagube, dar au fost trimise autorități de gestionare a dezastrelor pentru a evalua bilanțul, a declarat Mendoza pentru AFP.

Citește și: Cutremur puternic în vestul Franței

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI