Cutremurul s-a produs în apropierea orașelor: la 46 kilometri vest de Ploiești, 51 kilometri nord-est de Pitești, 66 kilometri sud de Brașov, 87 de kilometri nord-vest de București, 130 kilometri sud-est de Sibiu, 140 kilometri nord de Ruse, 154 kilometri nord-est de Craiova, 200 kilometri vest de Brăila, 202 kilometri sud-vest de Bacău, 208 kilometri vest de Galați.

Un alt cutremur a avut loc săptămâna trecută

Un cutremur semnificativ a avut loc, în această dimineață, în zona seismică Vrancea. Cutremurul a avut magnitudinea 4,2 pe Richter.

Citeste si: Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru tâlhărie. Acesta a atacat cu toporul un adolescent

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat că seismul a avut loc în  zona seismică Vrancea,  în județul Buzău.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Seismul a fost înregistrat la adâncimea de 146 de kilometri, în apropierea următoarelor oraşe: 57 km est de Braşov, 71 km nord de Ploieşti, 121 km sud de Bacău, 125 km nord de Bucureşti, 133 km vest de Brăila şi 134 km vest de Galaţi.

Citeste si: Un șofer care a consumat trei tipuri de substanțe psihoactive, prins de polițiștii din Ilfov. Ce sancțiuni va primi acesta

De la începutul lunii septembrie, în România au avut loc  10 cutremure  cu magnitudini cuprinse între 2,1 şi 4,2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si