Close sidebar
Close sidebar

A fost cutremur! Câte grade a avut seismul din această dimineață

A fost cutremur în România, în această dimineață. Seismul s-a petrecut în zona Vrancei.

Georgiana Balaban,

Cutremur în Vrancea.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Noaptea trecută a avut loc un cutremur în România. Seismul s-a înregistrat în zona Vrancea la ora 01:27 și e considerat un seism slab.

Citeste si: Cutremur violent de 6 grade în Australia. Mai multe clădiri au fost afectate

Cutremur în România, luni dimineață

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului seismul a avut 2,8 grade pe scara fiind considerat unul slab.

Citeste si: Cutremur în România, azi, 11 septembrie 2021

Efectele cutremurelor puternice.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Seismul a avut loc la adâncimea de 122 de kilometri și în apropierea următoarelor orașe: 89km S de Bacau, 93km E de Brasov, 103km V de Galati, 108km NV de Braila, 109km NE de Ploiesti, 157km N de Bucuresti, 167km S de Iasi, 182km NE de Pitesti, 205km E de Sibiu, 210km SV de Chisinau.

Citeste si: Cutremur în România, azi, 1 septembrie 2021

Ieri au mai avut loc alte două cutremure. Primul a avut loc în Transilvania și s-a înregistrat la ora 18:17, având magnitudinea de 2,1 grade pe scara Richter.

Al doilea seism s-a produs la câteva ore distanța, la 22:22, în Vrancea, acolo unde a înregistrat 2,9 grade pe scara Richter, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a înregistrat la 116 kilometri adâncime și în apropierea următoarelor orașe: 65km E de Brasov, 76km NE de Ploiesti, 117km S de Bacau, 125km V de Braila, 126km V de Galati, 128km N de Bucuresti, 147km NE de Pitesti, 180km E de Sibiu, 193km N de Ruse, 199km SV de Iasi.

Citeste si: Un nor toxic din Palma va veni peste România! Iată ce avertismente au dat specialiștii

Citeste si: Femeia decedată în recepția unei pensiuni din Sinaia nu a murit din cauza loviturilor primite. Rezultatul necropsiei i-a uimit pe anchetatori

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI