Medicul legist din comitatul Park, Colorado, a afirmat ca actrita in varsta de 69 de ani a murit "ca urmare a unei supradoze  autoprovocate de droguri si alcool". Intr-o declaratie comuna a biroului medicului legist si a familiei actritei se arata ca "cei care sufera de boli mintale, dependenta si/ sau ganduri suicidale sa solicite consiliere si tratament".

Actrita a devenit cunoscuta cand a jucat alaturi de Christopher Reeve in filmele din franciza "Superman", in anii 1970 si 1980. 

Familia a cerut sa-i fie respectat dreptul la intimitate si a precizat ca nu vor fi furnizate alte detalii. Actrita, care suferea de tulburare bipolara, a vorbit pentru revista People in 1996 despre problemele ei de sanatate mintala si a dezvaluit ca a luat o supradoza la varsta de 14 ani. Ea a acordat interviul la cateva zile dupa ce a disparut, ajungand sa traiasca pe strazi.

Kidder, de origine canadiana, a murit pe 13 mai, insa nu au fost dezvaluite cauzele decesului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In afara de primele patru filme din franciza "Superman", actrita a mai jucat alaturi de Robert Redford in "The Great Waldo Pepper" si cu Richard Pryor in "Some Kind of Hero". Ea a aparut si in serialul de televiziune "Smallville" (2004), inspirat de "Superman", interpretand un alt personaj.

sursa: news.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si