Descoperirea a fost facuta in timpul operatiunilor de mutare din complex a 137 de tigri pe cale de disparitie. Pe langa corpurile puilor de tigri, s-a mai descoperit si un exemplar „pisica-urs”, un animal carnivor pe cale de disparitie.

"Am găsit 40 de pui de tigru care aveau aproximativ o zi sau două când au murit, dar noi încă nu stim de cât timp ei sunt morti", a declarat colonelul de politie Bandith Meungsukhum pentru AFP, informeaza descopera.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Membrii templului sunt auzati de trafic de animale salbatice, insa neaga ca au comis orice abuz fata de animale. Intr-o postare pe Facebook, acestia au declarat ca „ puii de tigru mor, din când în când, din diverse motive, cel mai adesea acest lucru se întâmplă atunci când unei tinere mame îi lipseste experienta de a avea grijă în mod corespunzător de pui".

Acestia au mai spus ca in trecut, după obiceiurile budiste, acesti pui de tigru erau incinerati. "În 2010, fostul veterinar al Templului Tigrilor a schimbat această politică. În loc de incinerare, puii decedati erau păstrati în borcane sau tinuti congelati. Noi am documentat toate decesele din 2010 si avem dovezi fotografice pe când ei erau încă în Templu", au notat cei de la Templul Tigrilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si