Close sidebar
Close sidebar

Cutremurator! Fiul cel mic al Ilenei Ciuculete, de nerecunoscut! Cum a aparut Cristi Sfetcu

Moartea celebrei interprete de muzica populara si de petrecere Ileana Ciuculete a lasat in urma o mare de durere, insa cei mai afectati par sa fie apropiatii acesteia.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe langa Cornel Gales, Cristi Sfetcu, fiul cel mic al artistei, e de nerecunscut la 40 de zile de la decesul mamei sale.

Ileana Ciuculete a implinit de curand 40 de zile de cand s-a stins. Ei bine, insa, cel care sufera enorm se pare ca este Cristi Sfetcu.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Conform unei imagini publicate pe contul personal de socializare, Cristi Sfetcu este profund afectat de moartea mamei lui, iar dovada sunt cearcanele intunecate si barba crescuta. Mai mult de atat, el nu a renuntat la doliu si continua sa se imbrace in haine negre.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI