Close sidebar
Close sidebar

Cutremurator, fosta sotie a lui Florin Piersic si-a presimtit moartea! Ce si-a facut Tatiana Iekel in cimitirul in care a fost inmormantata cu putin timp inainte de a se stinge!

Tatiana Iekel a murit la 84 de ani, dar, in mod cu totul surprinzator,ea si-a facut locul de veci doar in urma cu putina vreme, semn ca actrita simtea ca zilele ii sunt numerate si boala ii va invada tot organismul.

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Prima sotie a lui Florin Piersic a fost o actrita de top, insa niciodata nu i-a placut sa iasa in evidenta! Mereu a stat in umbra si a incercat sa isi puna lucrurile la punct in viata in ritmul ei, chiar si in privinta ultimelor zile! Joia trecuta, Tatiana Iekel a decedat, dupa ce o afectiune abdominala i-a facut viata imposibila in ultimele saptamani! In varsta de 84 de ani, actrita a plecat insa de pe aceasta lume impacata, caci lasase totul in ordine, inclusiv ce tinea de mormantul ei!

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în Egipt: O sabie cu inscripția „Ramses al II-lea” a fost găsită într-o cazarmă veche de 3.200 de ani- antena3.ro

Surse din preajma regretatei doamne a teatrului romanesc sustin ca, in ultima vreme, Tatiana Iekel s-a ocupat mai mult ca niciodata de locul de veci pe care il avea intr-un cimitir din afara Bucurestiului.

Tatiana parca presimtea ca o sa moara, de aceea, a dat comanda, recent, de o piatra funerara asa cum ii placea ei, simpla, doar cu datele personale si fara poza, cum se obisnuieste in general.

A gravat numele si atat! Data mortii a fost lasata sa fie trecuta pentru ziua in care va muri! In rest, nimic, doar un gri imens”, au dezvaluit apropiatii actritei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI