Intre timp, politistii din Dambovita au descoperit ca, soferului de tir i se suspendase permisul de conducere, cu doar 3 ore inainte sa provoace teribilul accident. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional. 

Este o zi sfasietoare pentru rudele familiei care a murit in accidentul din Olt. Mama, tatal si cei doi copii- de 2 si 4 ani au pierit intr-o secunda, spulberati de un tir.

Chiar in clipa impactului, fratele geaman al lui Petre a cazut din picioare; de parca intreaga lui fiinta ar fi simtit ca ceva rau se intampla. "Urca scarile de la parter la etajul 1 si exact atunci, in momentul ala nu mai putea sa urce la un etaj, i-a venit rau Ei tot timpul se simteau unul pe altul", spune Grigore Ion, bunicul copiilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Si Ingrid, fiica de 4 ani, ar fi presimtit dezastrul luni, cand parintii au venit s-o ia la Bucuresti. In mod ciudat, fetita i-a spus bunicului ca se vor revedea astazi. Abia acum  sarmanul om a inteles cuvintele nepoatei. Ambele copile s-au intors la bunici...in sicriu.

LE-A DISTRUS VIITORUL

Petre si sotia lui erau in culmea fericirii. Aveau o afacere prospera in Bucuresti, iar berea pe care o produceau a ajuns recent in topurile din intreaga lume.
In dupa amiaza de luni, cand au plecat de la rude impreuna cu cele doua fiice, un sofer de tir avea sa le distruga vietile si viitorul.

In urma anchetei, politistii din dambovita au descoperit  ca anvelopa care explodase era veche si resapata. In plus, soferului de tir i se ridicase permisul de conducere cu doar 3 ore inainte de accident., din cauza vitezei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si