Carolina avea 21 de ani și era însărcinată cu cel de-al treilea copil. Tânăra se vedea de mai multă vreme cu Angel, amantul său. Pentru ziua fatidică ea se pregătise intens, pentru că urma să-i dea vestea cea mare. Așa se face că la întâlnire, după ce și-a anunțat amantul că este însărcinată, acesta a scos pistolul și a împușcat-o mortal în burtă. Tragedia a avut loc în Buenos Aires.

Citeste si: Vești de ULTIMĂ ORĂ despre fetița Anastasiei Cia, tânăra ucisă în urmă cu un an de iubitul său! DUREROS- Ce s-a ales de micuța rămasă fără părinți

Anchetatorii sunt de părere că tânărul și-a ucis amanta pentru că aflase că este însărcinată și pentru a împiedica astfel să afle soția sa despre relația extraconjugală.

Ce au aflat oamenii legii este tulburător

Mergând pe firul odioasei crime, oamenii legii au aflat că și soția tânărului era însărcinată. Mai mult, chiar în ziua crimei, femeia născuse un băiețel. Anchetatorii au mers la spital unde l-au așteptat pe tânăr, însă acesta nu a venit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Fosta educatoare care și-a ucis fetița de 4 ani, pedeapsă uriașă

El în tot acest timp încerca sa ascundă urmele crimei. A mers la mama Carolinei și i-a spus că fiica sa a fost victima unui atac. Femeia a mers într-un suflet acasă la fată și a găsit-o într-o baltă de sânge. Medicii legiști au descoperit un glonț în abdomen.

În acest moment tânărul este căutat de Poliție și urmează să se stabilească pedeapsa în ziua în care va fi găsit.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si