Pe 12 decembrie 2017, Alina Ciucu, o tanara de 25 de ani originara din satul Listeava (judetul Dolj), isi pierdea viata in statia de metrou Dristor, impinsa in fata garniturii de tren de Magdalena Serban. Fata, care era stabilita in Bucuresti si urma sa se casatoreasca, avusese o viata chinuita, informatiile initiale fiind ca Alina fusese adoptata de niste vecini, in conditiile in care mama ei este bolnava si nu are resurse financiare.

Un angajat din primaria comunei Ostroveni (judetul Dolj), care include si satul Listeava, in care s-a nascut Alina, a facut lumina in viata de familia a victimei de la metrou, plansa si astazi, la mai bine de doua luni de la tragedie, de intreaga comunitate.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Alina a fost adoptata in copilarie de o familie din vecini, asa este, dar femeia despre care se stie ca ar fi mama ei naturala nu este mama ei naturala, este a doua sotie a tatalui ei.

Femeia care a nascut-o pe Alina a murit acum cativa ani, vreo 3-4 sau poate mai mult! Si tatal ei, Marin Ciucu, apare doar in acte ca tatal ei, pentru ca mama Alinei, atunci cand a nascut-o, a vrut sa treaca in acte ca parinte al fetei pe cineva, iar Marin a acceptat el asta! De fapt, tatal natural al Alinei este alt barbat, cu care mama Alinei traia pe vremea aceea, dar pe care femeia nu a vrut sa-l treaca si in documentele oficiale drept parinte al fetei!", a declarat angajatul primariei Ostroveni pentru WOWBiz.ro. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si