Close sidebar
Close sidebar

Cutremurator! Mama naturala a Alinei, fata ucisa la metrou, a murit acum 4 ani, iar tatal ei nu este cel care apare in acte!

Alina Ciucu, fata ucisa la metrou, are o poveste cutermuratoare. Se stia ca mama ei ar fi bolnava si sta intr-o casa darapanata din satul Listeava, Adevarul e altul: femeia a murit de fapt in urma cu 4 ani.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe 12 decembrie 2017, Alina Ciucu, o tanara de 25 de ani originara din satul Listeava (judetul Dolj), isi pierdea viata in statia de metrou Dristor, impinsa in fata garniturii de tren de Magdalena Serban. Fata, care era stabilita in Bucuresti si urma sa se casatoreasca, avusese o viata chinuita, informatiile initiale fiind ca Alina fusese adoptata de niste vecini, in conditiile in care mama ei este bolnava si nu are resurse financiare.

Un angajat din primaria comunei Ostroveni (judetul Dolj), care include si satul Listeava, in care s-a nascut Alina, a facut lumina in viata de familia a victimei de la metrou, plansa si astazi, la mai bine de doua luni de la tragedie, de intreaga comunitate.  

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Alina a fost adoptata in copilarie de o familie din vecini, asa este, dar femeia despre care se stie ca ar fi mama ei naturala nu este mama ei naturala, este a doua sotie a tatalui ei.

Femeia care a nascut-o pe Alina a murit acum cativa ani, vreo 3-4 sau poate mai mult! Si tatal ei, Marin Ciucu, apare doar in acte ca tatal ei, pentru ca mama Alinei, atunci cand a nascut-o, a vrut sa treaca in acte ca parinte al fetei pe cineva, iar Marin a acceptat el asta! De fapt, tatal natural al Alinei este alt barbat, cu care mama Alinei traia pe vremea aceea, dar pe care femeia nu a vrut sa-l treaca si in documentele oficiale drept parinte al fetei!", a declarat angajatul primariei Ostroveni pentru WOWBiz.ro. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI