Close sidebar
Close sidebar

Cutremurător! O angajată a grădineii zoologice a fost devorată de un tigru

O femeie, în vârstă de 33 de ani, curăţa geamurile din incinta grădinii Zoo când a fost atacată de un tigru malayan, numit Cicip.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Rosa King a murit din cauze unei neglijenţe a personalului, reiese în urma unei anchete făcute la Huntingdon. Două porţi şi un dispozitiv metalic vertical, care asigura siguranţa personalului, a fost lăsat deschis, relatează dailymail.co.uk.

 

Citeste si: VIDEO| Traficul cu maimute in Romania. Ce risca proprietarii acestora

Corpul femeii a fost târât în partea opusă a incintei, moment în care Frank York, un vizitator, a văzut accidental teribilul accident. Bărbatul a alertat imediat personalul grădinii zoologice care a intervenit cu un pistol tranchilizator. Apoi au venit şi ofiţerii înarmaţi, dar şi paramedici.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Publicul a fost evacuat pentru a fi în siguranţă, iar cei care au asistat la întregul eveniment l-au convins pe tigru să se întoarcă, au închis dispozitivul, iar zona a devenit din nou sigură.

Rosa lucra de 13 ani la grădina zoologică, uneori lucra şi 45 de oră pe săptămână şi întotdeauna era de acord să lucreze suplimentar.

Citeste si: Maimuțele au casa lor, la Brașov! Grădina Zoologică a venit cu surprize mari pentru vizitatori

Părinţii fetei, Peter și Andrea King, au declarat că încă de când fiica lor avea 9 ani, bănuiau că va muri mâncată de vreun animal.„ Iubea foarte mult animalele, visul ei de mică, era să lucreze cu ele.“, adaugă mama victimei.

Anchetatorii vor face investigaţii pentru a observa cum s-a produs accidentul, dacă este o eroare umană sau este o faptă intenţionată.

Citeste si: Cat costa un pui de leu pe piata neagra din Romania? Caz incredibil in Timisoara

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI