In urma cu un an, micuta, care mai are trei frati, il ajuta pe vecinul sau la curatenie, dupa ce barbatul o imprumutase pe mama sa cu diverse sume de bani. Din cauza ca nu-si putea plati datoriile, femeia isi trimitea copiii sa ii rezolve acestuia treburile gospodaresti.

Intr-una din zile, din cauza ca locuinta lor nu este incalzita, fetita a mers in casa vecinului si l-a rugat sa o lase sa stea un timp acolo, sa se incalzeasca.

Barbatul de 60 de ani a profitat de vulnerabilitatea fetitei si a silit-o sa intretina relatii sexuale, dupa care i-a oferit suma de 10 lei, pentru a ii cumpara tacerea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Micuta a plecat plangand in hohote si a mers la o matusa, unde i-a povestit totul. Autoritatile au fost anuntate de mama copilei despre cele intamplate, insa, agresorul a avut timp sa paraseasca tara. Dupa cateva luni s-a intors si a stat ascuns la o stana din Fagaras.

In cele din urma, a fost identificat de oamenii legii si a fost arestat pentru 30 de zile.

Nemultumit de decizia judecatorului, inculpatul a contestat hotararea, desi recunoaste ca a intretinut relatii sexuale cu copila. Spune insa ca fapta s-a petrecut cu consimtamantul si chiar la initiativa fetitei.

Dincolo de marturia fetei, ceea ce il contrazice este expertiza medicala care confirma abuzul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si