Răzvan Ciobanu avea în plan să organizeze un astfel de eveniment, unde să-și prezinte creațiile, dar, din păcate pentru el, nu a mai apucat. Prietenii lui nu au uitat și i-au îndeplinit dorința. Au fost prezenți și părinții designerului decedat pe 29 aprilie, iar scenele sunt tulburătoare.

Citeste si: Când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu! Ancheta a dat totul peste cap! Dezvăluiri la aproape 6 luni de la accident

„Este în primul rand dedicat părinților lui si apoi lui ca spirit pentru că părinții să vadă ca acest fiu ai lor atât de talentat nu este uitat și, mai ales de prietenii lui este apreciat și onorat în continuare. O să vin de fiecare dată când o să fiu invitată la astfel de evenimente in cinstea, onorarea și memoria lui”, a spus Rita Mureșan, prietenă bună cu Răzvan Ciobanu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Accident în lanţ pe autostradă, în judeţul Timiş. Cinci oameni au ajuns la spital

Părinții lui Răzvan Ciobanu au fost răpuși de durere, mai ales că fiul lor ar fi trebuit să prezinte evenimentul. „El își dorea să fie cu noi. Să nu uităm că sufletul lui este aici alături de noi”, a spus și Romanița Iovan.

Sursa: cancan.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si