Close sidebar
Close sidebar

Cutremurele, anunţate înainte cu patru ore! Se întâmplă acum în România

Veste bombă pentru români! Seismele vor fi anunţate cu patru ore înainte. Anunţul a fost făcut de cercetătorii români şi israelieni care testează un sistem unic în lume pentru a afla informaţii exacte despre seisme.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acest sistem unic pe Glob le va putea permite autorităţilor să afle date concrete despre seismele care se vor produce după patru ore. Se va afla locul şi intensitatea lor, iar în acest fel centrala de la Cernavordă va fi oprită şi oraşele care ar urma să fie afectate vor fi evacuate.

Citeste si: Maria Ghiorghiu a prezis moartea lui Cornel Galeș. Ce a scris cu câteva zile în urmă

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Această decizie vine după ce fizicienii au constatat că în următorii zece ani se pot aştepta ca în ţara noastră să se producă un mare cutremur, care va măsura peste 6 grade pe scara Richter.

Alături de unele companii din Israel şi de cercetătorii de la Universitatea Politehnică din Capitală se lucrează la un sistem unic care să ajute la prevenirea şi oprirea pagubelor uriaşie pe care le-ar putea avea seismul.

Citeste si: VIDEO| Apaiție misterioasă pe cerul Capitalei. Imaginile au devenit virale

"Sistemul detectează cutremurul, potenţialul cutremur, şi spune unde va fi cutremurul şi care va fi cu aproximaţie intensitatea acestui cutremur.

Este un sistem unic în lume în acest moment", a declarat Mihnea Costoiu, rector al Universităţii Polithnica Bucureşti, potrivit  observator.tv.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI