Close sidebar
Close sidebar

Cvadruplu asasinat in ziua de Craciun! O familie intreaga a fost gasita legata si decapitata in beciul casei

Descoperire macabra a doua zi de Craciun. Patru membri ai unei familii au fost gasiti legati si decapitati in beciul locuintei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trupurile neinsufletite ale unei femei in varsta de 36 de ani, ale copiilor acesteia de 5 si respectiv 11 ani si al concubinei in varsta de 22 de ani au fost descoperite in beciul casei.

Surse apropiate anchetei au declarat ca cele patru cadavre erau legate si aveau gaturile taiate.

Femeia de 36 de ani era lesbiana si locuia impreuna cu cei doi copii ai sai, o fetita in varsta de 5 ani si un baiatel de 11 ani, dar si cu iubita sa in varsta de 22 de ani.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Cele 4 cadavre au fost descoperite pe data de 26 decembrie in beciul locuintei. Pana acum, politia nu a arestat niciun suspect si nimeni nu isi poate imagina care ar fi motivul teribilei crime.

Apropiatii familiei sunt in stare de soc, iar localnicii sunt terifiati de faptul ca monstrul care a comis oribila crima este in stare de libertate si ar putea ucide din nou.

"In 42 de ani de cariera nu am vazut ceva atat de sangeros!", a declarat unul dintre anchetatori, potrivit Daily Mail. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI