Iubita tânărului de 30 de ani, șoferul care ar fi provocat accidentul, a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Cei doi urmau să se căsătorească.

Citeste si: Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de tatăl său

Mesajul iubitei pe rețelele de socializare

”Mi-am pus atâtea întrebări și nu am găsit răspuns la niciuna, iubitule.

Dacă aș fi știut că va fi ultima noapte împreună.. dacă aș fi putut să te opresc în acea blestemată dimineață.. Ai plecat atât de fericit la muncă și cu atâta dragoste munceai zi de zi pentru noi.. Acum nu mai are cine să-mi spună ce să fac și pe unde să o apuc, nu mai are cine să aibă grijă de noi.. Stâlpul nostru, dragul nostru.. Rămâi veșnic inima și dragostea mea, singura mea iubire!”, a scris ea, pe Facebook.

Citeste si: Tinerii care au murit după ce au plonjat cu mașina în lac au filmat întreaga cursă

Unchiul șoferului mort spune că tânărul lucra de șase ani pe TIR

Unchiul șoferului care a provocat accidentu a povestit cum că tânărul lucra de aproape șase ani pe camion.

"Lucra la o firmă la Dumești. Urma să se căsătorească acum, curând. Nu are copii. Stătea cu viitoarea soție la Dumești", a spus unchiul lui Radu Andrei. Unchiul şoferului de camion spune că tânărul lucra de patru ani la firma respectivă și de aproape șase ani pe astfel de vehicule. Tatăl șoferului, care lucrează în Italia, a aflat din presă despre tragedie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Tatăl e în Italia, mama e în Cipriu. E foarte mare durerea. Tatăl a plecat deja din Italia, când a aflat dimineață de la știri. El mi-a dat telefon să văd care e treaba. Și, uite, e întins pe asfalt.(...) O clipă de neatenție și poți regreta o viață. Așa a fost să fie", a mai spus unchiul șoferului de camion.

Citeste si: Sfârșit cumplit pentru o femeie din Vaslui după ce a fost spulberată de un autoturism

Alți șase pasageri dintr-o utilitară au murit

În accident au murit şase pasageri aflaţi în autoutilitară, precum şi şoferul camionului, acesta din urmă având 30 de ani.
Cei şase ocupanţi ai utilitarei erau muncitori în construcţii şi se deplasau către Iaşi la muncă. Ei sunt originari din comuna Balş, judeţul Iaşi.

Primarul localităţii Balş, Constantin Golduţ, a declarat că întreaga comunitate este afectată de tragedie şi că familiile victimelor vor fi ajutate financiar.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Singurii supraviețuitori au fost cei din ambulanță. Aceasta se deplasa la spital cu o femeie care urma să nască.

Șoferul ambulanței a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Un medic din municipiul Timişoara a uitat o spatulă în abdomenul unei paciente după o intervenție chirurgicală. Ustensila medicală a fost descoperită după patru ani de la operație


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si