Deși tot mai mulți români anunță că nu se vor vaccina din cauza faptului că antidotul a fost creat mai repede decât un vaccin normal, vor fi restricționați de la mai multe lucruri. Unul dintre ele ar fi călătoria cu avionul. Reprezentanții mai multor companii aeriene au făcut anunțul.

Cu toate că pentru unii vaccinul-anti-COVID-19 reprezintă unica cale de salvare, pe de altă parte, există foarte multe persoane care nici măcar nu vor să audă de vaccinare.

În acest context, mai multe companii aeriene au luat o decizie radicală cu privire la acest aspect!

Dacă mergi cu avionul trebuie să te vaccinezi împotriva COVID-19

Unele companii aeriene, dar și unii agenți comerciali, au în plan să limiteze accesul serviciilor lor, iar acestea să devină accesibile doar persoanelor care au decis să se vaccineze împotriva virusului care face ravagii. Mai multe companii din Statele Unite ar fi pus cap la cap o nouă soluție care ar permite, în cele din urmă, acest lucru.

Citeste si: Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, declarații despre vaccinarea unui grup vulnerabil: ”Încă nu știm dacă vom vaccina persoanele fără adăpost”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

dacă nu te vaccinezi nu mergi cu avionul
Fără vaccin covid-19 nu poți merge cu avionul.[Sursa foto: PixaBay]

Reprezentanții companiilor aeriene s-au gândit la introducerea unor camere video care ar putea ”citi” un card sau un cod QR cu privire la vaccinarea celor care au de gând să călătorească. Prima oară acest lucru va fi pus în practică de către companiile aeriene. Ele sunt cele care ar putea pune în practică acestă soluție pentru că pericolul de infectare este mult mai ridicat.

Majoritatea companiilor deja i-a anunțat pe călători că au de gând să opteze pentru această soluție și să le permită accesul la bord doar celor care au făcut vaccinul anti-COVID-19, însă nu oricum, ci cu o dovadă.

Citeste si: Ce conține vaccinul anti-COVID-19?! Un cercetător de la Oxford spune adevărul

Vaccinul Moderna a ajuns pe teritoriul țării noastre. „Prima tranşă, de 14.000 doze de vaccin Moderna, vor ajunge mâine (miercuri- n.r.) la Institutul Naţional de Cercetare–Dezvoltare Medico–Militară ”Cantacuzino”. Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse la Bucureşti pe cale terestră. Dozele vor fi depozitate la Centrul Naţional de Stocare, urmând ca în perioada următoare să fie distribuite în centrele regionale şi de vaccinare”, a transmis Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 marți seară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si