O femeie cu handicap a trecut printr-o situație umilitoare pe o plajă din Vama Veche. Aceasta a fost dată afară de pe plajă pentru că venise cu câinele însoțitor, de care are mare nevoie.

Chiar dacă a explicat administrației plajei că are un handicap să că nu se poate descurca fără Ari, cățelușa sa de nădejde, nu a fdost deloc ascultată și i s-a spus să plece.

Citește și: VIDEO În funcție de ce criterii se stabilește prețul unui șezlong pe plajele din Mamaia? Care este cel mai scump, dar cel mai ieftin

plaja grecia, vama veche, handicap

Femeia a povestit în mediul online prin ce a trecut

Întâmplarea de pe plaja din Vama Veche a avut loc vara trecută, dar femeia a povestit abia acum prin ce a trecut.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„Anul trecut în Vama Veche am fost dată afară de pe plajă pentru că era Ari cu mine.

Deși le-am arătat că sunt persoană cu handicap, că ea e câine însoțitor, bla bla”, a dezvăluit femeia, într-o postare pe Facebook.

Anul acesta a decis că nu mai vrea să aibă parte de aceeași experiență neplăcută, așa că a ales să meargă în Grecia, unde situația a fost complet diferită. Nu doar că patrupedul însoțitor a fost tolerat pe plajă, dar administratorul plajei a și încurajat-o pe româncă să vină cu cățelul pe nisip.

„Anul asta în Grecia, administratorul plajei m-a certat dimineață că nu e fata cu noi. I-am spus că o aducem după prânz când pleacă lumea la masă, pentru că nu vrem să deranjăm, mai ales copiii. Răspunsul grecului: e plaja mea și dacă vreau dau afară pe toată lumea. Aduceți fata la plaja!”, a mai povestit femeia.

Citește și: VIDEO Vreme extremă în Europa! În timp ce unele țări se topesc din cauza căldurii, altele sunt măturate de furtuni violente

plaja grecia, vama veche, handicap


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si