Probleme mari au fost in trafic din pricina viscolului.

Doua accidente rutiere au avut loc in prima partea a zilei, in judetul Constanta, din cauza vizibilitatii reduse si a carosabilului acoperit de zapada. Niciunul nu s-a soldat cu victime.

Iar la Techirghiol am susprins imaginea perfecta a indraznelii.

Acesti oameni au avut impresia ca pot strabate un drum pe camp, in plin cod calben.

S-au inselat, caci fara ajutorul pompierilor nu ar mai fi iesit cu masina  de acolo.  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Si cei care au pornit la drum, de dimineata, pe Autostrada Soarelui au regretat alegerea facuta. Cum s-a circulat? Ascultati ce spune acest sofer.

- Foarte, foarte greu, se merge cu 60 de kilometri la ora, nu da nimeni cu nimic si aluneca foarte tare.
-Daca vrei sa mori poti sa pleci la drum acum. Eu am fost obligat sa plec.

Reprezentantii Regiei Judetene de Drumuri au trimis utilaje in teren, dar echipele au avut o misiune dificila si asta pentru ca, in Constanta, a nins ore intregi fara oprire.

Lucian Lungoci- sef regia Judeteana Drumuri Constanta: Se circula in conditii de iarna, se actioneaza cu 29 de utilaje pe drumurile judetene, dotate cu lama si se distribuie material antiderapanat, ninge incontinuu de la ora 5 dimineata, mai ales in zona de sud si vest a judetului, adica pe ruta Mangalia-Negru Voda- Cerchezu- Dobromir- Baneasa.

In Bucuresti, chiar daca zapada nu s-a asternut pe carosabil...

s-a intervenit cu sare si nisip pe asflat uscat! Preventiv... probabil, s-au gandit si cei care au filmat aceste imagini si ni le-au trimis la redactie.
Caci... codul galben de ninsori si viscol a fost doar in 6 judete din sud-estul tarii.

Aceste tinere din Bucuresti au mers la mare pentru... zapada

Pasarile care s-au dat pe valuri precum niste surferi profesionisti au fost si ele o incantare pentru cei sositi pe faleza Cazinoului.

Insa comandantii de nave si oamenii de afaceri din port nu au impartasit bucuria tuistilor.
 
Zero grade celsius a fost temperatura inregistrata in Constanta, la amiaza, insa meteorologii spun ca episodul de iarna va tine pana maine dimineata.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si