Dacia Bigster 2021.  Renault a lansat astăzi un nou concept sub marca Dacia: e vorba despre Dacia Bigster, un SUV  de 4,6 metri lungime, cu aproape 30 cm mai mare decât Duster, potrivit unui comunicat al companiei.

Dacia Bigster 2021  este conceputul prezentat azi de Denis Le Vot, CEO al mărcilor Dacia și Lada. Au fost furnizate publicului român primele informații despre noul concept, dar nu s-au comunicat detalii despre data intrării în producție și preț.

Citeste si: Cât ajunge să coste școala de șoferi pentru fiecare din cele 15 categorii de vehicule

Dacia Bigster, mai mare decât Duster

Dacia Bigster 2021 Conceptul, sensibil mai mare decât Duster, va avea și un logo redesenat al mărcii Dacia. Dacia Bigster va fi construit pe aceeaşi platformă tehnică precum noile Logan, Sandero şi Renault Captur.

Șeful Denis Le Vot a anunțat că mărcile Dacia (România) și Lada (Rusia) vor funcționa într-o singură unitate de business.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Strategia Dacia și parteneriatul cu Lada. Cu ocazia prezentării de către Groupe Renault a planului său strategic, marca Dacia și-a prezentat strategia pentru următorii cinci ani.

Un business unit Dacia-Lada dedicat, beneficiind de avantajele apartenenței la un grup auto global în special prin accesul la tehnologii specifice, fapt care va maximiza sinergiile și utilizarea de componente carry over;
• Utilizarea de către Dacia și Lada a platformei CMF-B a Alianței, o platformă competitivă și foarte flexibilă, care va permite reducerea de la 4 la 1 a numărului de platforme și de la 18

la 11 a diversității de caroserii;
• Unele vehicule bazate pe această platformă vor putea fi echipate cu motoare funcționând cu surse de energie alternativă sau hibride, în conformitate cu evoluția reglementărilor și răspunzând așteptărilor clienților;
• O gamă competitivă, extinsă și modernizată. După lansarea noilor Logan și Sandero precum și a modelului Spring- automobilul de oraș 100% electric cel mai accesibil din Europa- alte 3 modele se vor alătura gamei până în 2025.

dacia bigster
Dacia Bigster va fi construit pe aceeaşi platformă tehnică precum noile Logan, Sandero şi Renault Captur

Dacia Bigster va fi construit pe aceeaşi platformă tehnică precum noile Logan, Sandero şi Renault Captur

dacia bigster
Dacia Bigster va fi construit pe aceeaşi platformă tehnică precum noile Logan, Sandero şi Renault Captur


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si