Iubitorii de Dacii din Romania si cativa din Polonia n-au spus nu provocarii de a porni la drum cu „batranele doamne”. 25 de posesori de Dacii 1100, 1300, 1310, ce fac parte din grupul „Drum Bun”, au pornit intr-o excursie de doua zile pe Transfagarasan si Transaplina. Masinile nu au fost goale. De plimbare s-au bucurat soferii alaturi de persoanele dragi, adica aproximativ 60 de persoane.

Sursa foto: adevarul.ro
Sursa foto: adevarul.ro

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Cel mai tanar sofer care a fost cu noi a fost un tip de doar 19 ani din Hunedoara, avea o Dacia 1300. Apoi am urmat eu ca si varsta, 23 de ani. S-au mai alaturat si prieteni ai iubitorilor de Dacia, cu masini Trabant. Cea mai veche masina din grup a fost o Dacia 1100 fabricata in 1969. A rezistat fara probleme la tot drumul”, afirma George Negrea, tanarul care a pus bazele clubului automobilisti Drum Bun, potrivit adevarul.ro.

Toti cei care fac parte din acest grup au o pasiune deosebita pentru masinile lor.

Diferentele de altitudine sau supraincalzirea motoarelor au dat cateva batai de cap soferilor, insa nu pentru mult timp. Au dus la bun sfarsit traseul, fara defectiuni majore Cativa soferi au parcurs kilometri buni. „ Lumea a fost extrem de uimita ca din Satu Mare am mers cu masina pana in Bucuresti. Ma claxonau in trafic, ma felicitau in parcari.(...) A fost chiar placut sa vezi ca oamenii apreciaza asa mult Dacia”, povesteste George Negrea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si