"Din toamna, fiecare cetatean isi va putea plati online taxele si impozitele. Anuntul pentru achizitionarea serviciilor bancare privind platile online cu cardul a fost lansat astazi in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice), un pas important pe directia debirocratizarii si a simplificarii relatiei dintre contribuabili si administratie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Intre timp, plata cu cardul este functionala la ghiseele ANAF din 9 judete iar ministrul finantelor publice, Anca Dragu va fi prezenta joi la Timisoara pentru a prezenta informatii privind extinderea in tara a platii cu cardul in sediile ANAF", a scris marti seara premierul Dacian Ciolos pe pagina sa de Facebook.

Guvernul Ciolos isi continua astfel drumul spre "o administratie publica moderna si prietenoasa cu oamenii", a mai spus premierul, potrivit hotnews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si