Din cauza unor declaraţii, Dacian Cioloş este desfiinţat de Marilena Rotaru, fost jurnalist la TVR şi actual preşedinte al Mişcării pentru Regat şi Coroană. Cioloş, fondatorul partidului Mişcarea România Împreună, i-a îndemnat pe români, de Ziua Naţională, să-şi ia ţara înapoi de la politicienii care şi-au uitat menirea şi s-au întors împotriva poporului.

Dacian Cioloş este desfiinţat de Marilena Rotaru. A spus că boierii foloseau dregătoria în interese proprii

"E o dezbinare până la urmă în rândul politicienilor pentru că, din păcate, încă sunt oameni în fruntea statului care confundă rolul de servitor al românilor cu rolul de dregător, folosind dregătoria în interese proprii, aşa cum o făceau boierii pe vremuri”, a declarat fostul premier tehnocrat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dacian Cioloş este desfiinţat de Marilena Rotaru:" Se cuvin de urgenţă scuze!"

Pentru că i-a criticat pe boieri, Dacian Cioloş este desfiinţat de Marilena Rotaru.

Mare admiratoare a nobilimii din trecut, Rotaru l-a taxat pe Cioloş: “În plin marxism-leninism! Domnul Cioloş îi acuză pe cei care au făcut ceva în ţara asta, chiar ţara asta! Mentalitate de torţionar la un lider care ne cere voturile! Se cuvin de urgenţă scuze! Este grav jignită memoria unor eroi, sunt jigniţi urmaşii familiilor boiereşti care contribuie şi astăzi, pe diverse planuri la dezvoltarea României şi foştii deţinuţi politic, descendenţi ai familiilor de boieri, aruncaţi de regimul bolşevic în închisoare!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si