Cioloș, mesaj dur pentru Gabi Firea: „Înțeleg că doamna Firea și-a permis să-i ceară lui Nicușor Dan un test antidrog ca să accepte o dezbatere despre București.
Doamnă Firea, nu vreți dumneavoastră să faceți un test poligraf cu întrebarea „ați luat șpagă?“ înainte de orice discuție despre viitorul Capitalei?”, a menționat politicianul.

Luptă strânsă pentru cârma la Primăria Capitalei

Gabriela Firea candidează pentru un al doilea mandat la Primăria Capitalei. Lupta este strânsă, deoarece Traian Băsescu este un alt candidat pentru a prelua cârma primăriei.

dacian cioloș gabi firea
Gabriela Firea, atacată de Dacian Cioloș.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Primarul Capitalei, anunț important pentru bucureșteni. Podul Ciurel, deschis circulaţiei azi

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Citeste si: Alegeri Locale 2020. Lista candidaților din partea PSD pentru cele mai importante primării din România

Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Primarul Capitalei Gabriela Firea şi soţul său, primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele

s-au fotografiat luni cu cei doi fii ai lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor. Imaginile, în care niciunul dintre cei patru membri ai familiei Firea-Pandele nu poartă mască, au fost postate de Firea pe contul său de Facebook şi apoi şterse în condiţiile în care a fost criticată de unii dintre cei care i-au accesat pagina.

Citeste si: Mircea Radu s-a încurcat în bani publici! DNA a intrat pe fir! Fosta vedetă ”Din Dragoste”, în centrul unui scandal uriaș în TVR

Gabriela Firea a explicat pentru G4Media că părinţii şi copiii mici au avut voie în şcoală în grupuri de câte 5 pentru a prelua manualele, că era foarte dimineaţă şi că nu a interacţionat cu alţi copii sau părinţi.

“Sunt locuri in inima despre care nici nu stii ca exista, pana nu apare in viata ta un copil. Sanatate, reusite, rabdare, incredere, puterea de a trece peste aceasta perioada grea le doresc tuturor elevilor, profesorilor, parintilor si bunicilor la inceput de an scolar!”, a scris Firea pe Facebook, postând maimulte fotografii cu soţul şi cu copiii săi la şcoală, inclusiv în sala de clasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si